B2B

SiriX Servis& Store – dobitnik priznanja “ Firma od poverenja”

Kupovinom IT opreme preko naše firme ostvarujemo snažno partnerstvo i pouzdanost kao i kvalitet proizvoda koje dobija Vaša kompanija . Kod nas možete pronaći i sve dodatne uređaje koji su vam potrebni, uključujući nove računare, laptopove, telefone i drugu IT opremu.

Naše cene su pristupačne, a garantujemo kvalitet i pouzdanost naših proizvoda.

Uspešna saradnja sa mnogobrojnim kompanijama je dokaz kvaliteta i poverenja koje nam ukazuju naši korisnici.

Pored kupovine IT opeme za potrebe Vaše kompanije želimo da vam ponudimo naše usluge u oblasti održavanja mreža i uvodjenja novih, servisiranja mobilnih telefona, računara, laptopova.

Naš tim stručnih tehničara sa dugogodišnjim iskustvom je spreman da vam pruži najbolju moguću uslugu, davanje predloga za kupovinu i rešavajući sve Vaše tehničke probleme u najkraćem mogućem roku.

Radimo na principu transparentnosti i kvaliteta – sve servisne usluge se vrše uz detaljnu analizu kvara i procenu troškova, kako bi naši klijenti uvek bili informisani o svakom koraku.

SiriX servis je poznat po pruzanju exspresnih usluga popravke mobilnih telefona (iPhone, Saumsung, Xiaomi, Huawei, Realme, TCL), računara (Desktop, Laptop, iMac, MacBook) kao i Tableta.

Naši ljubazni, kvalifikovani i sertifikovani tehničari koji redovno prolaze dodatne obuke i specijalizacije nude niz usluga kako bi se pobrinuli da vaš uredjaj bude u najboljem izdanju.

Veliki broj pozitivnih ocena i zadovoljnih kupaca koji su sarađivali sa nama su dokaz naseg kvalitetnog, poštenog i profesionalnog rada. Pozovite nas i uverite se!