Sirix Servis

Servis i prodaja mobilnih telefona

SiriX servis je poznat po pruzanju exspresnih usluga popravke mobilnih telefona (iPhone, Saumsung, Xiaomi, Huawei, Realme, TCL), računara (Desktop, Laptop, iMac, MacBook) kao i Tableta. Sedište servisa je na Novom Beogradu preko puta Beogradske Arene. Naši ljubazni, kvalifikovani i sertifikovani tehničari koji redovno prolaze dodatne obuke i specijalizacije nude niz usluga kako bi se pobrinuli da vaš uredjaj bude u najboljem izdanju. Bez obzira da li ste polomili ekran telefona ili vam je potrebna zamena baterije, servis matične ploče ili druga usluga SiriX servis vam je na usluzi. Posvećeni smo pružanju najboljeg iskustva i usluge našim kupcima, zbog čega nudimo doživotnu garanciju na reparaciju ekrana pametnih telefona. Povrh toga, nudimo i najpristuačnije cene. SiriX servis je tokom poslednjih 5 godina stekao zavidnu reputaciju svojih korisnika. Ponosni smo na našu posvećenost pružanju profesionalne i brze usluge u svakom trenutku.

Za nas ne postoji problem koji je nerešiv.

Primanje uređaja na servis možete obaviti u našem lokalu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 95, Beograd ili ga poslati kurirskom službom.

DEKODIRANJE TELEFONA

Kada kupite mobilni telefon od određenog mobilnog operatera (bilo u nekom od paketa bilo na ugovor), telefon će po pravilu biti zaključan na mrežu tog mobilnog operatera. Da bi takav telefon mogli da koristite sa karticama drugih mobilnih operatera, potrebno je da se telefon dekodira.

Otključavanje mobilnih telefona u većini slučajeva radimo na licu mesta, ali kod nekih modela može da se desi da dekodiranje odnosno dobijanje koda za mrežu može potrajati i do nekoliko dana.

ZAMENA KONEKTORA

Ukoliko se vaš telefon puni sporo, baterija ne dolazi do 100% ili uređaj uopšte ne registruje da ste ga priključili na struju i izbacuje poruku „Punjenje nije moguće“, najverovatnije vam je potrebna zamena konektora za punjenje mobilnog telefona.

Do potrebe za zamenom konektora za punjenje telefona može doći ukoliko telefon dođe u kontakt sa vodom, ali i usled lošeg napona struje, korišćenja neadekvatnog punjača ili nepažljivim priključivanjem punjača.

AŽURIRANJE SOFTVERA

Radimo ažuriranje softvera za gotovo sve modele mobilnih telefona.Postoji više razloga zbog kojih bi trebali ažurirati softver na vašem telefonu. Redovnim korištenjem telefona pokupi se dosta virusa i nepotrebnih datoteka koje utiču na performanse telefona. Sve ovo se rešava ažuriranjem, tj. nadogradnjom softvera.

Cena ažuriranja softvera tj. reinstalacija sistema na mobilnom nije ista za sve vrste telefona i zavisi od načina na koji se obavlja ažuriranje softvera, marke i modela telefona, kao i vrste operativnog sistema koji se ažurira

ZAMENA KAMERE

Imate problem sa kamerom na mobilnom telefonu? Potrebna Vam je popravka ili zamena kamere na mobilnom telefonu?

Ukoliko Vam se dogodi da se staklo koje stiti kameru od raznih spoljasnjih uticaja osteti, u slučaju da je došlo do pucanja stakla kamere ili je staklo kamere izgrebano – kontaktirajte nas i rešićemo vaš problem brzo, efikasno i po povoljnoj ceni.

ZAMENA MIKROFONA I ZVUČNIKA

Ako se dešava da prilikom razgovora uopšte ili na trenutke ne čujete svog sagovornika ili da on ne čuje vas, najčešći problem su mikrofon ili zvučnik.Problem sa mikrofonom na telefonu može biti uzrokovan različitim razlozima – popuštanje konektora, ulazak vode u mikrofon, oštećenje usled pada i slično.U nekim situacijama, problemi sa zvukom na mobilnom telefonu nisu vezani za zvučnik ili mikrofon, već za kvar na ploči ili audio kolu, u tom slučaju su popravke složenije.

Cene variraju u zavisnosti od modela i složenosti problema.

Ukoliko Vas zanima precizna cena zamene zvucnika ili mikrofona na Vašem telefonu, najbolje bi bilo da posetite naš servis ili da nas kontaktirate putem mobilnog telefona ili mail adrese, a nase osoblje će odgovoriti na sva vaša pitanja.